petrezselyem Piért: felhasználás, mellékhatások, kölcsönhatások és figyelmeztetések

Alchemilla arvensis, Alchemilla occidentalis, AlchÃmille des Champs, AlchÃmille OubliÃe, Aphane des Champs, Aphanes, Aphanes arvensis, Aphanès des Champs, Field palástfű, petrezselyem kőzúzalék, petrezselyem Piercestone, Perce-Pierre.

Petrezselyem Piért egy növény. A részek növekszik a föld felett alkalmaznak arra, hogy a gyógyszert; Az emberek petrezselyem Piért láz, vesekő, húgykő, és folyadék-visszatartás; Ne keverd össze a petrezselyem Piért (Aphanes arvensis) petrezselymes (Petroselinum crispum) vagy bolondnak petrezselyem (mérges ádáz).

Nincs elég információ, hogy hogyan petrezselyem Piért működhet.

Elegendő bizonyíték fo; Láz; Vesekövek; Húgykő; Folyadék-visszatartás; Egyéb feltételek. Több bizonyítékra van szükség, hogy értékelje a hatékonyságát petrezselyem Piért e célra.

Nincs elég információ tudni, petrezselyem Piért biztonságos, vagy milyen mellékhatások fordulhatnak elő; Különleges óvintézkedések és figyelmeztetések: Terhesség és szoptatás -feeding: Nem tudunk eleget használata petrezselyem Piért terhesség alatt és a mell -feeding. Legyen a biztonság kedvéért, és ne használja.

Jelenleg nincsenek információk petrezselyem Piért interakciók

A megfelelő adag petrezselyem Piért számos tényezőtől függ, mint például a felhasználó kora, egészségi állapota, és számos más körülmények között. Ekkor nincs elég tudományos információ meghatározásához egy sor megfelelő dózisok petrezselyem Piért. Ne feledje, hogy a természetes termékek nem mindig feltétlenül biztonságosak és dózisok fontos lehet. Ügyeljen arra, hogy kövesse a vonatkozó utasításokat a termék címkéjét és forduljon gyógyszerészéhez vagy orvos vagy más egészségügyi szakember alkalmazása előtt.

Referenciák

Hoffman D. A gyógynövény kézikönyve: a használati útmutatóban ismertetett Gyógynövények. rev ed. Rochester, VT: Healing Arts Press, 1998.

Természetes gyógyszerek átfogó adatbázis fogyasztói Version. lásd természetes gyógyszerek átfogó adatbázis Professional verzió. ÂTherapeutic Research Kar 2009.

Volt. Ginseng, C-vitamin, Depresszió