periodikus végtagmozgási rendellenesség

Alvászavar Trends

Gyógyszerek nem gyógyítja periodikus végtag mozgási rendellenesség (PLMD), de a tünetek enyhítésére. Megjegyezzük, hogy sok a gyógyszeres kezelésére használt PLMD ugyanazok, mint azok kezelésére használt nyugtalan láb szindróma.

Karen Springe; Legyen naprakész, és olvasd el ezt ma este (akkor köszönöm minket reggel !; 1. legjobban működik, meg kell, hogy a nyolc órát; nincs semmi mágikus róla számot. Mindenkinek más alvási igényeket, és tudni fogod, hogy ‘ újra kap elég, ha nincs kedve lebólint egy unalmas helyzet a délutáni, mondja New York-i Egyetem pszichológus Joyce Walsleben, Ph.D., társszerzője egy nő útmutató a Sleep 2. Ha lehet kapni , több alvás …

A benzodiazepinek: Ezek a szerek elnyomják izom-összehúzódások. Ők is nyugtató és segít átaludni a mozdulatokat. Clonazepam (Klonopin), különösen, kimutatták, hogy csökkenti a teljes számát periodikus végtagmozgások óránként. Valószínűleg ez a legszélesebb körben használt gyógyszer kezelésére PLMD; Dopaminerg szerek: Ezek a gyógyszerek megnövekedett szintje egy fontos neurotranszmitter (agy kémiai) nevezett dopamin, ami fontos szabályozásában izom mozgását. Ezek a gyógyszerek úgy tűnik, hogy javítsa az az állapot, néhány ember, de nem mindegyikben. Széles körben használt példák a levodopa / karbidopa kombinációt (Sinemet) és pergolid (Permax); Szerek: Ezek a gyógyszerek csökkentik az izom-összehúzódást a néhány ember. A legszélesebb körben használt görcsoldó a PLMD gabapentin (Neurontin); GABA agonisták: Ezek a szerek gátolják engedélyezhetik egyes neurotranszmitterek, amelyek serkentik az izom-összehúzódások. Az eredmény lazítása összehúzódások. A legszélesebb körben használt ilyen szerek PLMD van baclofen (Lioresal).