parlagfű pollen allergén kivonat

Parlagfű pollen allergén kivonat okozhat súlyos, néha életveszélyes allergiás reakciók. Ne szedje a parlagfű pollen allergén kivonat, ha súlyos vagy nem kontrollált asztma. Miután elkészítettük az első adagot a parlagfű pollen allergén kivonat, orvosa nézni közelről legalább 30 percen keresztül. Orvosa fog adni egy másik gyógyszert (epinefrin) használata esetén az allergiás reakció. Biztosan tudja, hogyan és mikor kell használni. Tájékoztassa orvosát, ha szed egy béta-blokkoló (pl metoprolol). Adrenalin nem működik olyan jól, ha szed egy béta-blokkoló. Beszéljétek bármilyen kérdése vagy problémája orvosával.

Kezelésében allergia okozta parlagfű pollen.

Parlagfű pollen allergén kivonat egy allergén kivonat. Pontosan hogyan működik ez nem ismert.

Forduljon orvosához vagy az egészségügyi szolgáltató azonnal, ha ezek közül bármelyik vonatkozik Önre.

Egyes egészségügyi feltételek kölcsönhatásba parlagfű pollen allergén kivonat. Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha bármilyen egészségügyi feltételek, különösen, ha a következők bármelyike ​​érvényes Önre

Egyes gyógyszerek kölcsönhatásba léphetnek a parlagfű pollen allergén kivonat. Azonban nincs specifikus kölcsönhatások parlagfű pollen allergén extraktum ismert ebben az időben.

Kérdezze meg az egészségügyi szolgáltató, ha a parlagfű pollen allergén kivonat kölcsönhatásba léphet más gyógyszerekkel szedése. Kérdezze meg az egészségügyi szolgáltató, mielőtt elkezdené, hagyja abba, vagy változtassa meg az adagolást minden gyógyszer.

Használja a parlagfű pollen allergén kivonat az orvos utasítása szerint. Ellenőrizze a címkét a gyógyszer pontos adagolási útmutatót.

Kérdezze meg az egészségügyi szolgáltató bármilyen kérdése merülne fel, hogyan kell használni a parlagfű pollen allergén kivonat.

Minden gyógyszer okozhat mellékhatásokat, de sokan nem, vagy kisebb, mellékhatások. Kérdezze meg orvosát, ha ezek bármelyike ​​leggyakoribb mellékhatások tartósak, vagy zavaró

Viszketés a fül, a száj, a nyelv megduzzadása; zsibbadás vagy bizsergés a száj; torok irritáció.

Súlyos allergiás reakciók (bőrkiütés, csalánkiütés, viszketés, légzési nehézség, szorító érzés a mellkasban vagy a torokban, duzzanat a száj, az arc, az ajkak, a torok vagy a nyelv); mellkasi fájdalom; szédülés vagy ájulás; gyors vagy gyenge szívverés; öblítés; gyomorégés; fájdalom nyelés; súlyos vagy tartós köhögés; Súlyos vagy tartós hasmenés, hasi görcsök és fájdalom, vagy hányás; súlyos vagy tartós száj vagy torok irritáció; légszomj, zihálás; baj beszéd vagy nyelési.

Ez nem egy teljes listát az összes mellékhatást, hogy előfordulhat. Ha kérdése van mellékhatása, vegye fel a kapcsolatot az egészségügyi szolgáltató. Hívjon orvost az orvosi tanácsot mellékhatásai. Jelenteni mellékhatásokat az illetékes hatóságnak, kérjük, olvassa el az Útmutató a Problémák bejelentése az FDA.

Kapcsolat 1-800-222-1222 (az American Association of méregközpontok), a helyi mérgezési központ vagy ügyeletre azonnal.

Store parlagfű pollen allergén kivonat az eredeti csomagolásban szobahőmérsékleten között 59 és 86 ° F (15 és 30 ° C). Tartsa távol hőtől, nedvességtől, és a fény. Ne tárolja a fürdőszobában. Tartsa a parlagfű pollen allergén kivonat elzárva a gyermekek és a háziállatok távol.

Ez az információ nem használható annak eldöntésére, hogy ne vegye a parlagfű pollen allergén kivonat, vagy bármilyen más gyógyszert. Csak az egészségügyi szolgáltató rendelkezik a tudás és a képzés, hogy melyik gyógyszer az Ön számára megfelelő. Ez az információ nem támogat semmilyen gyógyszert biztonságos, hatékony, vagy jóváhagyott kezelésére olyan beteg, egészségi állapotára. Ez csak egy rövid összefoglaló általános tájékoztatás a parlagfű pollen allergén kivonat. Ez nem tartalmazza az összes információt a lehetséges felhasználási, irányok, figyelmeztetések, óvintézkedések, kölcsönhatások, káros hatások, illetve kockázatok, amelyek vonatkoznak a parlagfű pollen allergén kivonat. Ez az információ nem különleges orvosi tanácsot, és nem helyettesíti információt kap a az egészségügyi szolgáltató. Meg kell beszélni az egészségügyi szolgáltató számára teljes körű tájékoztatást a kockázatok és előnyök a parlagfű pollen allergén kivonat.