parlagfű pollen allergén kivonat

Parlagfű pollen allergén kivonat készült bizonyos pollenek, hogy okozhat a szezonális allergiák (szénanátha).

Parlagfű pollen allergén kivonatot használnak, hogy segítse a szervezet fejleszteni immunitást bizonyos pollenek okozhatnak allergiás tünetek, mint a tüsszögés, viszketés, könnyező szem és. Ez a gyógyszer felnőttek akár 65 éves korban.

Ez a gyógyszer nem nyújt azonnali segítséget a allergiás tünetek.

Parlagfű pollen allergén kivonat is használhatók célokra nem szerepel a gyógyszeres kezelés útmutatóban.

Akkor ne használja ezt a gyógyszert, ha kezeletlen asztma, vagy ha kórtörténetében allergiás reakció a pollen-kivonat gyógyszer, vagy allergiás reakció, amely hatással volt nyelőcsövet.

Lehet, hogy nem tudja használni a parlagfű pollen allergén kivonat, ha bizonyos betegségek, mint a légzési problémák, a szívbetegségek, vagy a magas vérnyomás. Ez a gyógyszer is lehet, hogy nem biztonságos az Ön számára, ha Ön bizonyos gyógyszereket.

Parlagfű pollen allergén kivonat okozhat súlyos allergiás reakció. Kezelőorvosa megadja az első adag és nézni, ahogy szorosan, hogy biztosan nincs reakció.

Az orvos előírása epinefrin (Epi-Pen), hogy tartsa magánál az esetre, ha valaha is allergiás reakciója parlagfű pollen allergén kivonat.

Hagyja abba a gyógyszer szedését és sürgősségi orvosi segítség, ha a jelek az allergiás reakció: súlyos szédülés, érzés, mint te múljék el; gyors szívverés, köhögés, mellkasi szorító érzés, zihálás, légzési nehézség; hasi fájdalom, hányás, hasmenés; csalánkiütés, viszketés, kipirulás (melegség, vörösség, vagy bizsergető érzés); duzzanat az arc, az ajkak, a nyelv vagy a torok.

Nem szabad használni a parlagfű pollen allergén kivonat, ha valaha is allergiás reakciója volt hasonló pollen-kivonatból készült gyógyszereket, vagy ha

súlyos vagy nem kontrollált asztma; vagy

kórtörténetében allergiás reakció, amely érinti a nyelőcső (a cső, amely összeköti a szájban és a gyomorban), és okozott gyomorégés vagy nyelési.

Annak érdekében, hogy a parlagfű pollen allergén kivonat biztonságos az Ön számára, közölje orvosával, ha van

légzési problémák

szívbetegség

kezeletlen magas vérnyomás

szájüregi fekélyek, duzzadt íny, vagy egyéb sebek vagy irritációtól belül a száját

ha veszel egy antidepresszáns, vagy migrénes fejfájás gyógyszert; vagy

Ha az előírtnál gyógyszer szívbetegség kezelésére, magas vérnyomás, vagy a prosztata betegség.

FDA Terhességi kategória C. Nem ismert, hogy a parlagfű pollen allergén kivonatot károsíthatja a magzatot. Tájékoztassa orvosát, ha Ön terhes vagy terhességet tervez használata közben ezt a gyógyszert.

Nem ismert, hogy a parlagfű pollen allergén kivonat átjut az anyatejbe, vagy ha ez árthat egy ápolási baba. Mondja el orvosának, ha szoptat egy kisbabát.

Ne adja ezt a gyógyszert, hogy bárki 18 év alatti orvos utasítása nélkül.

Ez a gyógyszer nem alkalmazható olyan személyeknél, 65 évesnél idősebb.

Orvosa allergia bőrteszt vagy vérvizsgálat, hogy megbizonyosodjon arról, hogy allergiás a konkrét pollen szereplő ezt a gyógyszert.

Kövesse minden irányból a vényköteles címkén. Ne szedje ezt a gyógyszert, nagyobb vagy kisebb mennyiségben vagy hosszabb ideig.

Orvosa, hogy adja meg az első adagot ebből a gyógyszerből egy klinikán környezetben. Meg kell szoros megfigyelés legalább 30 percig a bevétel után az első adag, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nem allergiás reakció.

Parlagfű pollen allergén kivonat egy nyelv alatti tabletta, amely feloldja a nyelve alatt. Ne rágja szét ezt a tablettát, vagy lenyeli az egész.

Ahhoz, hogy a nyelv alatti tabletta

Tartsa a tablettát a buborékcsomagolás, amíg készen áll, hogy vegye. Nyissa ki a csomagot, és húzza le a fóliát.

Használjon száraz kézzel vegye ki a tablettát és helyezze a szájába.

Helyezzük a nyelvalatti tablettát a nyelve, és lehetővé teszi, hogy a por teljesen feloldódjon.

Ne nyelje le legalább 1 percig. Ne egyen vagy igyon semmit, legalább 5 percig.

Mosson kezet kezelése után a nyelvalatti tablettát.

A gyermek a parlagfű pollen kivonat kell, felnőtt felügyelete a gyógyszer szedése alatt.

Parlagfű pollen allergén kivonat általában naponta egyszer kell bevenni az egész allergia szezonban. A legjobb eredmény, a gyógyszer szedése legalább 12 hét kezdete előtt az allergia szezonban.

Az orvos előírása epinefrin (Epi-Pen), hogy tartsa magánál az esetre, ha valaha is allergiás reakciója parlagfű pollen allergén kivonat.

Ha szüksége van szájsebészet vagy fogorvosi munka, vagy ha van egy száj sérülés vagy fertőzés, akkor lehet, hogy hagyja abba a gyógyszer szedését, amíg a szád gyógyul. Tájékoztassa orvosát, ha a nyelvalatti tabletta okoz semmilyen szájirritáció.

Store tablettát buborékfóliában szobahőmérsékleten, távol nedvességtől és a hő.

Vegye be a kihagyott adagot, amint eszébe jut. A kihagyott adagot, ha már majdnem eljött a következő adagot. Ne vegyen be újabb gyógyszert, hogy ki az elmaradt adagot.

Seek sürgősségi orvosi, vagy hívja a Poison Help vonalat 1-800-222-1222.

Kérdezze meg orvosát, mielőtt bármilyen új gyógyszert vagy kezelést, beleértve allergia felvételeket.

Parlagfű pollen allergén kivonat okozhat súlyos allergiás reakció. Hagyja abba a gyógyszer és sürgősségi orvosi segítség, ha ezek a jelek az allergiás reakció

súlyos szédülés vagy kábultság érzés (mintha múljék el)

szapora szívverés

hasi fájdalom, hányás, hasmenés

csalánkiütés, viszketés, kipirulás (melegség, vörösség, vagy tingly érzés)

köhögés, mellkasi szorító érzés, zihálás, légzési nehézség; vagy

duzzanat az arc, az ajkak, a nyelv vagy a torok.

Ha idő előtt abbahagyja a parlagfű pollen allergén kivonat, miután allergiás reakciót, nem indul el a gyógyszer szedését újra anélkül, hogy orvosa tanácsát.

Hívjon orvost egyszerre, ha van

Súlyos száj vagy torok irritáció

légzési problémák; vagy

fulladás-érzés, mellkasi fájdalom, nyelési.

Gyakori mellékhatás lehet

zsibbadás, bizsergés, viszketés vagy duzzanat a szájban

nyelvduzzanat

torok irritáció; vagy

viszketés a füle.

Ez nem egy teljes listát a mellékhatások, és mások fordulhatnak elő. Hívjon orvost az orvosi tanácsot mellékhatásai. Lehet jelentést mellékhatások FDA 1-800-FDA-1088.

Szokásos felnőtt dózis allergiás rhinitis

Egy tabletta nyelv alá helyezve naponta egyszer .; Hozzászólások; -Initiate Kezelés legalább 12 héttel a várható kezdete minden parlagfű pollen szezon, és folytassa a kezelést az egész szezonban .; Felhasználás: A kezelés rövid parlagfű pollen által indukált allergiás rhinitis, vagy anélkül kötőhártya-gyulladás, amelyet megerősített pozitív bőrteszt vagy in vitro kísérletekben a virágpor-specifikus IgE antitestek rövid parlagfű pollen.

Más gyógyszerek kölcsönhatásba léphetnek a parlagfű pollen allergén kivonat, beleértve a vényköteles és over-the-counter gyógyszereket, vitaminokat és gyógynövény termékek. Mondd mindegyik az egészségügyi szolgáltatók az összes gyógyszerek használata, és most bármilyen gyógyszert elkezdi vagy abbahagyja.

 Cerner multum, Inc. Változat: 1.01. Felülvizsgálat dátuma: 2014/06/18, 01:05:30.