pánikrohamok és pánikbetegség otthoni kezelés

Íme a lépések, amit megtehetsz, hogy csökkentse a számát pánikrohamok van. Ezek a lépések is csökkentheti a súlyos tünetei, amikor a támadás nem fordul elő

Ha egy személy a pánikroham, az ő egész családja érintett.

Ha valaki a családban pánikrohamok, úgy érezheti, csalódott, túlterhelt (mert van, hogy átvegye saját feladatait), vagy szociálisan izolált, mert az a személy, korlátozza a családi tevékenységek. Ezek az érzések gyakoriak.

Családi terápia egy olyan típusú tanácsadást, amely magában foglalja az egész család, segíthet.

További információkért lásd:

új e-mail sorozat diagnosztizálására, kezelésére, valamint élő mértéktelen evészavar

Csökkenti a szorongást. Do feszüléscsökkentő tevékenységek, és csökkenti a stresszt az életedben; Tedd relaxációs gyakorlatok. Ezek között 10-20 perces mély légzés és izomlazító minden nap. A stressz kezelése: légzőgyakorlatok Relaxációs stressz kezelése: relaxáló test és a lélek stressz kezelése: avagy Irányított képzelet Relax Stress Management: jóga a Rela; Változás, mit gondol. Változó, hogy azt hiszed lehet változtatni, hogyan érzi magát, és ez csökkenti a szorongás. Észrevenni a negatív gondolatok, és helyettük a hasznos is az egyik módja annak, hogy ezt. Szorongás: Stop negatív gondolatok leállítása Negatív gondolatok: Első lépések a Stop negatív gondolatok: kiválasztása egészségesebb módja az töprengek; Get a rendszeres testmozgás. Hozd légzés és szívritmus-ig hetente többször; Korlátozza az alkohol és a koffein (vagy elkerülni őket teljesen); Csatlakozzon egy önsegítő és támogató csoport csatlakozzon egy önsegítő és támogató csoport, mint például az egyik szervezője a szorongásos zavarok Association of America (ADAA); Kiegyensúlyozott étrendet, kiegyensúlyozott étrendet. Ez azt jelenti, étkezési, friss, egészséges ételeket, és korlátozza a bevitt ételek, amelyek magas cukor és a zsír.