palliatív ellátás-how palliatív ellátás segítségével

A palliatív ellátás segíthet jobban érzi magát, mint egy egész ember-a test, az elme és a lélek. Ez segít összpontosítani “nagy kép” az életed. A palliatív ellátás magában foglalja a család és szerettei.

Fontos, hogy beszéljünk a célok és szeretné inkább előbb, mint később. Így, ha, szeretteit, és az orvosok tudják, mit akar. Ha úgy dönt, akkor egy része minden döntést a gondozás.

A palliatív ellátás működik a legjobban, a nyílt kommunikáció. Próbáljon összpontosítani, hogy mit tehetünk, hogy a kommunikáció javítása a palliatív ellátást nyújtó. Ha nem érti, amit mondanak, hogy kérdéseket tegyenek fel, amíg te. Érdemes lehet írjuk le a kérdéseket, mielőtt a találkozó vagy hogy egy szeretett a találkozó. Fontos kérdést feltenni a

Lehet beszélni sok mindent során palliatív látogatás, beleértve

Kezelés. Ön dönti el, hogy mennyire jól a kezelés hatásosságát, és ha azt szeretné, hogy továbbra is azt. Talán szeretné látni az unokáját diplomás, ezért úgy dönt, hogy folytassák a kezelést még akkor is érzi magát rosszul. Vagy talán inkább, hogy hagyja abba, vagy korlátozza a kezelés, mert akkor inkább összpontosítani az Ön életminőségét inkább, mint a hossza az életed.

A fájdalom és a kezelés mellékhatások Fájdalom és a kezelés mellékhatásai. Lehet, úgy gondolja, hogy élni mellékhatások vagy fájdalom. De palliatív orvos gyakran írnak gyógyszereket, hogy segítsen ezeket. Minden típusú kezelés van előnye és hátránya, de lehet dolgozni az orvos, hogy megtalálják a megfelelő összetételű gyógyszerek az Ön számára.