önigazgatás – gerincvelő daganat

Tanulás, hogy van egy gerinc tumor is ellenállhatatlan. De akkor tegyen lépéseket, hogy megbirkózzon után a diagnózis. Fontolja próbál

Megküzdés és támogatás

Tudjon meg mindent, amit csak lehet az adott gerincvelői daganat. Írja le a kérdéseket, és azokat a találkozókat. Az orvos válaszol kérdéseire, vegye tudomásul veszi, vagy kérjen egy barát vagy családtag, hogy jön, hogy tudomásul veszi.

Minél többet és családjának tudni és megérteni a gondozási, annál több benne, akkor úgy érzi, ha eljön az ideje, hogy a terápiás döntések.

Támogatást kapni. Találj valakit, akkor ossza meg érzéseit, és aggodalmakat. Lehet, hogy egy közeli barát vagy családtag, aki egy jó hallgató. Vagy beszélni egy klérus tagja vagy a tanácsadó.

Más emberek gerinc tumorok lehet, hogy egyedülálló betekintést. Kérdezze meg erről orvosát támogató csoportok a területen. Online fórumok, mint például a kínált a gerincvelő Tumor Association, egy másik lehetőség.

Vigyázz magadra. Válassz egy egészséges étrend gazdag gyümölcsök, zöldségek és a teljes kiőrlésű gabonák, amikor csak lehetséges. Kérdezze meg orvosát, hogy mikor kezdheti el újra gyakorlása. Alszik eleget, hogy úgy érzi pihent.

Csökkenti a stresszt az életedben azáltal, hogy időt a pihenésre tevékenységek, mint például a zenehallgatás vagy írás a lapban.