öngondoskodás az influenza

Vegye paracetamol (Tylenol, egyéb) vagy ibuprofen (Advil, Motrin IB, egyebek) csökkentik a lázat és izomfájdalom. Ne adjon tartalmazó termékek aszpirin gyerekek és fiatal felnőttek lábadozik bárányhimlő vagy influenza-szerű tünetek, mivel ezek a gyógyszerek is kapcsolódik a Reye-szindróma egy ritka, de potenciálisan életveszélyes állapot, az ilyen gyermek számára.; Igyál tiszta folyadékok, mint mint a víz, húsleves vagy sportitalok.; pihenés, amíg továbbra is fáradtnak érzi magát, és aludni, amennyit csak lehet.

Influenza tünetei általában kezdődik egy vagy két nappal azután, hogy a kitettség a vírus, és úgy tűnik, hogy elérje hirtelen. Egészséges emberek között, influenzás tünetek változó súlyosságú. Jelek és tünetek terjedhet a torokfájás és orrfolyás láz, hidegrázás és izomfájdalom.

Influenza tünetei lehet, hogy úgy érzi, szörnyű, de ha egyébként egészséges, fiatalabb, mint 65 éves, és te nem terhes, vigyázni magad otthon, mintsem hogy a kezelőorvosát. Próbálja orvosolni a problémát

Otthon maradnak a munkából, az iskolai és más nyilvános helyeken legalább 24 órával azután, hogy a láz elmúlik, nehogy megfertőzze mások. A legtöbb ember jobban érzi magát, egy héten belül való megfertőződés és az influenzavírus, bár a köhögés tarthat még egy vagy két hétig.

Val vel