nyálmirigy rák felkészülés a találkozó

Ha bármilyen jelek vagy tünetek aggasztja Önt, hogy egy találkozót a háziorvos vagy a fogorvos.

Ha az orvos vagy a fogorvos gyanakszik előfordulhat nyálmirigydaganat, akkor lehet hivatkozni, hogy egy sebész, aki specializálódott műveletekre fej és a nyak (szájsebészeti sebész). Egyéb részt vevő szakemberek kezelésében nyálmirigy rák lehetnek orvosok, akik a rák kezelésére (onkológus) és orvos, aki jártas a fej és a nyak problémák (otorhinolaryngologists).

Mivel a kinevezések lehet rövid, és mert sokszor sok földi fedezésére, ez egy jó ötlet, hogy jól felkészült. Itt van néhány információ, melyek segítségével kész, és tudja, hogy mit várnak el az orvos.

Idejét meg orvosával korlátozott, ezért készít egy listát a kérdés segít a legtöbbet kihozni az időt együtt. Sorolja fel kérdéseket a legfontosabb a legkevésbé fontos abban az esetben, lejár az idő. Mert nyálmirigy rák, néhány alapvető kérdést feltenni a következők

Amit megtehetsz

Mit várnak el az orvos

Amellett, hogy a kérdésre, hogy már kész kérdezze meg orvosát, ne habozzon feltenni más kérdés, hogy eszedbe közben a találkozót.

Orvosa valószínűleg kérdezni néhány kérdést. Hogy kész válaszolni rájuk elegendő időt később fedezi a pontokat szeretnénk foglalkozni. Orvosa kérheti