nátrium pikoszulfát, magnézium, és citromsav

Terápiás Osztály: hashajtó, stimuláns kombinált

Használja a nátrium pikoszulfát, magnézium, és citromsav

nátrium pikoszulfát, a magnézium és a citromsav csak orvosával receptet.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. A nátrium pikoszulfát, magnézium, és a citromsav, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a nátrium pikoszulfát, a magnézium és a citromsav vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Megfelelő vizsgálatokat nem végeztek a kapcsolatot a kor hatását Prepopik ™ a gyermekek között. A biztonságosságot és hatásosságot nem igazolták.

Megfelelő vizsgálatok során eddig nem bizonyították geriátriai-specifikus problémák, amelyek korlátozzák a hasznosságát Prepopik ™ az idősek.

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha szed nátrium pikoszulfát, a magnézium és a citromsav, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Használata előtt nátrium pikoszulfát, magnézium, és citromsav

Nátrium pikoszulfát, magnézium, és a citromsav bármely, a következő gyógyszerek általában nem ajánlott, de szükség lehet bizonyos esetekben. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Nátrium pikoszulfát, a magnézium és a citromsav bármely az alábbi gyógyszerek okozhatnak fokozott kockázata bizonyos mellékhatásokat, de a két gyógyszer lehet a legjobb kezelés az Ön számára. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más orvosi problémák hatással lehetnek a nátrium-pikoszulfát, magnézium, és a citromsav. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Vegyük nátrium pikoszulfát, a magnézium és a citromsav pontosan az orvos utasítása szerint. Ne vegyen be több belőle, ne vegye meg gyakrabban, és ne vigye hosszabb ideig, mint az orvos rendelt. Ehhez növelheti a mellékhatások kialakulásának esélyét.

nátrium pikoszulfát, a magnézium és a citromsav jön egy Gyógyszeres kezelés útmutató és a beteg utasításokat. Meg kell olvasni, megérteni, és kövesse az alábbi utasításokat. Kérdezze meg kezelőorvosát, ha bármilyen kérdése van.

Lehet, hogy a nátrium-pikoszulfát, magnézium, és citromsav két adagolási rend: Split-Dose adagolási rend és nap-adagolás előtt rend. Orvosa meg fogja mondani, hogyan kell a nátrium pikoszulfát, a magnézium és a citromsav függően kolonoszkópia menetrend, a megtett távolságot, és egyéb személyes körülményei.

Ahhoz, hogy használni nátrium pikoszulfát, magnézium, és citromsav

Kerülje a másik hashajtók szedésének nátrium pikoszulfát, a magnézium és a citromsav.

Kerülni kell minden olyan gyógyszert szájon 1 órán belül, mielőtt Prepopik ™. Szájon át szedett gyógyszer nem szívódik fel teljesen.

Ha szed chlorpromazinra (Thorazine®), digoxin (Lanoxin®), penicillamint (Cuprimine®, Depen®), vaspótló, és egyes antibiotikumok (például a ciprofloxacin, doxiciklin, minociklin, tetraciklin, Avelox®, Levaquin®, Vigamox® ), hogy ezeket a gyógyszereket legalább 2 órával megkezdése előtt Prepopik ™ és 6 órával figyelembe Prepopik ™.

Az adag nátrium pikoszulfát, magnézium, és a citromsav különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. Az alábbi információ csak az átlagos dózisú nátrium pikoszulfát, magnézium, és a citromsav. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha kihagyott egy adag nátrium pikoszulfát, a magnézium és a citromsav, pótolja, amilyen hamar csak lehetséges. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz. Ne vegyen be dupla adagot.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, hogyan kell megsemmisíteni a gyógyszer nem használ.

Megfelelő használata nátrium pikoszulfát, magnézium, és citromsav

Fontos, hogy az orvos ellenőrizze, hogy szorosan bármilyen probléma vagy nemkívánatos hatásokat, amelyek által okozott nátrium pikoszulfát, a magnézium és a citromsav. A vér és vizelet vizsgálatokra lehet szükség, hogy ellenőrizze a nem kívánt hatásokat.

Forduljon orvosához, rögtön, ha csökkent vizeletürítés, szédülés, fejfájás, vagy hányás. Ezek tünetei lehetnek a veszteség túl sok testnedv (dehidráció).

Ha súlyos puffadás, felfúvódás, hasi vagy gyomorfájdalom miután az első csomagja Prepopik ™, hagyja abba a nátrium pikoszulfát, a magnézium és a citromsav vagy halogassa a második adagot, amíg a tünetek javulnak.

Ne vegyen be egyéb gyógyszert, amíg nem kaptak beszélni a kezelőorvosával. Ez magában foglalja a recept és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) gyógyszerek és gyógynövény vagy vitamin-kiegészítők.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Óvintézkedések használata közben nátrium pikoszulfát, magnézium, és citromsav

Elérhetőség Rx vényköteles

Terhesség B kategória Nem bizonyított kockázat emberben

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem FDA

Béieiőkészités eritromicin, Senna, biszakodil, Dulcolax, Senokot, neomicin, Fleet beöntés, MoviPrep, GoLYTELY, Suprep, Prepopik, Suprep bél Prep Kit, GaviLyte-G, Dulcolax hashajtó, NuLYTELY, Ex-Lax, Senexon, nátrium-hidrogén-foszfát / nátrium-foszfát , GaviLyte-N, TriLyte, Colyte, polietilén-glikol 3350 elektrolitokkal, PEG-3350 és elektrolitok

nátrium pikoszulfát, magnézium, és a citromsav Side Effects

citromsav / magnézium-oxid / nátrium pikoszulfát

 vagy csatlakozz a citromsav / magnézium-oxid / nátrium pikoszulfát támogató csoport kapcsolatot másokkal, akik hasonló érdekeit.