nátrium pikoszulfát, magnézium, és a citromsav (orálisan) leírása és márkanevek

Citromsav, magnézium-oxid, nátrium-pikoszulfát kombinációt használunk a vastagbél tisztítására (bél) előkészítése nevezett eljárás kolonoszkópia. Ez a gyógyszer egy hashajtó. Úgy működik, hogy okoz, hogy hasmenése van, hogy tisztítsa meg a vastagbél. Takarítás a kettőspont segítik kezelőorvosát a belsejében a vastagbél világosabban során kolonoszkópia.

Ez a gyógyszer csak az orvosával receptet.

Ez a termék beszerezhető a következő adagolási formák

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ezt a gyógyszert, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Megfelelő vizsgálatokat nem végeztek a kapcsolatot a kor hatását Prepopik ™ a gyermekek között. A biztonságosságot és hatásosságot nem igazolták.

Megfelelő vizsgálatok során eddig nem bizonyították geriátriai-specifikus problémák, amelyek korlátozzák a hasznosságát Prepopik ™ az idősek.

Por oldatos

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Allergia

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha ezt a gyógyszert szedi, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Pediatric

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek általában nem javasolt, de szükség lehet bizonyos esetekben. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

geriátriai

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek okozhatnak fokozott kockázata bizonyos mellékhatásokat, de a két gyógyszer lehet a legjobb kezelés az Ön számára. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

Terhesség

Szoptatás

gyógyszer kölcsönhatások

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Vedd ezt a gyógyszert pontosan az orvos utasítása szerint. Ne vegyen be több belőle, ne vegye meg gyakrabban, és ne vigye hosszabb ideig, mint az orvos rendelt. Ehhez növelheti a mellékhatások kialakulásának esélyét.

egyéb kölcsönhatások

Ez a gyógyszer jön egy gyógyszeres kezelés útmutatóban és a beteg utasításokat. Meg kell olvasni, megérteni, és kövesse az alábbi utasításokat. Kérdezze meg kezelőorvosát, ha bármilyen kérdése van.

Egyéb egészségügyi problémák

Lehet, hogy ezt a gyógyszert két adagolási rend: Split-dózis adagolási rend és Day-Mielőtt adagolás. Orvosa meg fogja mondani, hogyan kell használni ezt a gyógyszert függően kolonoszkópia menetrend, a megtett távolságot, és egyéb személyes körülményei.

Adagoló

Ahhoz, hogy ezt a gyógyszert

Kerülje a másik hashajtók amíg ezt a gyógyszert szedi.

Kerülni kell minden olyan gyógyszert szájon 1 órán belül, mielőtt Prepopik ™. Szájon át szedett gyógyszer nem szívódik fel teljesen.

Ha szed chlorpromazinra (Thorazine®), digoxin (Lanoxin®), penicillamint (Cuprimine®, Depen®), vaspótló, és egyes antibiotikumok (például a ciprofloxacin, doxiciklin, minociklin, tetraciklin, Avelox®, Levaquin®, Vigamox® ), hogy ezeket a gyógyszereket legalább 2 órával megkezdése előtt Prepopik ™ és 6 órával figyelembe Prepopik ™.

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha kihagyott egy adagot ebből a gyógyszerből, pótolja, amilyen hamar csak lehetséges. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz. Ne vegyen be dupla adagot.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, hogyan kell megsemmisíteni a gyógyszer nem használ.

Fontos, hogy az orvos ellenőrizze, hogy szorosan bármilyen probléma vagy nemkívánatos hatások okozhatják ezt a gyógyszert. A vér és vizelet vizsgálatokra lehet szükség, hogy ellenőrizze a nem kívánt hatásokat.

Forduljon orvosához, rögtön, ha csökkent vizeletürítés, szédülés, fejfájás, vagy hányás. Ezek tünetei lehetnek a veszteség túl sok testnedv (dehidráció).

Ha súlyos puffadás, felfúvódás, hasi vagy gyomorfájdalom miután az első csomagja Prepopik ™, hagyja abba a gyógyszer szedését, vagy halogassa a második adagot, amíg a tünetek javulnak.

kihagyott adag

Ne vegyen be egyéb gyógyszert, amíg nem kaptak beszélni a kezelőorvosával. Ez magában foglalja a recept és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) gyógyszerek és gyógynövény vagy vitamin-kiegészítők.

Tárolás

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.