nátrium-cellulóz-foszfát

Terápiás Osztály: húgyúti kő Agent

Használja a nátrium-cellulóz-foszfát

Cellulóz-nátrium-foszfát működik összekapcsolódik a kalcium és más ásványi anyagok az élelmiszerekben. Ez megakadályozza, hogy a kalcium-elérje a vese, ahol a kövek képződnek.

Cellulóz-nátrium-foszfát csak orvosával receptet.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Nátrium-cellulóz-foszfát, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a nátrium-cellulóz-foszfát vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Bár nincs specifikus információ összehasonlításával cellulóz-nátrium-foszfát gyerekeknél használható bármely más korosztály, használata nem ajánlott gyermekeknek 16 éves korig, mert a fokozott igény a kalciumot növekvő gyerekek.

Számos gyógyszer nem vizsgálták kifejezetten az idős emberek. Ezért nem lehet ismert, hogy azok pontosan ugyanúgy ők a fiatalabb felnőttek vagy ha okozhatnak különböző mellékhatásokat vagy probléma az idős emberek. Nincs konkrét információk összehasonlításával cellulóz-nátrium-foszfát idős felhasználásával más korcsoportokban.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Tájékoztassa az egészségügyi szakembert, ha bármilyen más vényköteles és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) a gyógyszert.

Használata előtt nátrium cellulóz-foszfát

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más orvosi problémák hatással lehetnek a nátrium-cellulóz-foszfát. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Hogy bizonyos egészségügyi szakember tudja, ha bármilyen speciális diéta, mint például az alacsony nátriumtartalmú vagy alacsony cukortartalmú étrend. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakembert, ha a diéta tartalmaz nagy mennyiségű tej vagy más tejtermékek, spenót (vagy más sötétzöld leveles zöldségek), a csokoládé, főzött tea, vagy rebarbara vagy ha figyelembe C-vitamin és magnézium-kiegészítők.

Vegye nátrium-cellulóz-foszfát összekeverünk egy pohár (8 uncia) vizet, üdítőt, vagy gyümölcslé. Miután megitta a folyadékot tartalmazó gyógyszer, öblítse le az üveget egy kicsit több folyadékot. Ital, amely az is, hogy meg róla, hogy az összes gyógyszert.

Nagyon fontos, hogy a cellulóz-nátrium-foszfát étkezés. Ha a nátrium-cellulóz-foszfát venni egy órát vagy többet étkezés után, akkor nem fog megfelelően működni.

Vegye cellulóz-nátrium-foszfát csak az utasítások szerint. Ne vegyen be több belőle, ne vegye meg gyakrabban, és ne vigye hosszabb ideig, mint az orvos rendelt. Ehhez növelheti a mellékhatások kialakulásának esélyét.

Igyon legalább egy pohár (8 uncia) vizet, egy üdítő, vagy gyümölcslevet óránként, míg ébren van, kivéve, ha az orvos utasítása szerint. Ez is segít a vesekő megelőzésére szedésének cellulóz-foszfát.

Az adagot a nátrium-cellulóz-foszfát különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos dózisú nátrium-cellulóz-foszfát. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha kihagyott egy adag nátrium-cellulóz-foszfát, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz. Ne vegyen be dupla adagot.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Fontos, hogy az orvos ellenőrizze a haladást rendszeres látogatások. Ennek célja, hogy győződjön meg arról, cellulóz-nátrium-foszfát megfelelően működik, és nem okoz nemkívánatos hatásokat.

Ha szed egy magnézium-kiegészítőként azt legalább egy órával étkezés előtt vagy után vegye cellulóz-foszfát. Ellenkező esetben a magnézium kombinálhatja nátrium cellulóz-foszfát és tartsa működését.

Ne szedje a C-vitamin, vagy enni spenótot (vagy más sötétzöld leveles zöldségek), a csokoládé, főzött tea, vagy rebarbara szedésének cellulóz-foszfát. Ezek fokozhatja a vesekőképződés.

Ne igyon tejet vagy tejterméket esznek (pl sajt, fagylalt, joghurt) szedésének nátrium-cellulóz-foszfát, mert a tejtermékek magas kalcium. Tej vagy tejtermék evés tarthatja cellulóz-nátrium-foszfát megfelelő működését.

Amíg szedi cellulóz-nátrium-foszfát, nem eszik sós ételeket, vagy használjon extra sót élelmiszerek. Ehhez fokozhatja a nemkívánatos hatások.

Helyes A nátrium-cellulóz-foszfát

Azoknál a betegeknél, az alacsony nátriumtartalmú diéta

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg kezelőorvosát, mihelyt lehetséges, ha az alábbi mellékhatások fordulnak elő

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Megszüntetett megszűnt

Óvintézkedések használat közben nátrium cellulóz-foszfát

Terhesség C kategória kockázat nem zárható ki

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem FDA

 vagy csatlakozz a cellulóz-nátrium-foszfát támogató csoport kapcsolatot másokkal, akik hasonló érdekeit.

nátrium-cellulóz-foszfát Side Effects

cellulóz-nátrium-foszfát