morzsikakivonat kivonat és butoxidot (helyi úton) megfelelő használata

Adagoló

Tárolás

Piretrinek és piperonilbutoxid kombinációs gyógyszer általában jön beteg irányban. Olvassa el figyelmesen a gyógyszer alkalmazása előtt.

Ezt a gyógyszert csak az utasítások szerint. Ne használjon többet, és ne használja gyakrabban, mint ajánlott a címkén. Ehhez növelheti annak az esélyét, bőrön át történő felszívódás és a mellékhatások kialakulásának esélyét.

Tartsuk piretrinek és piperonil-butoxidot kombináció gyógyszer-re a száj és nem belélegzi. Ez a gyógyszer lenyelése ártalmas vagy lélegeztek be.

Ahhoz, hogy csökkenti annak az esélyét belélegzése ezt a gyógyszert, vegye be a jól szellőztetett helyiségben (például, az egyik szabadon áramló levegővel vagy ventilátorral van kapcsolva).

Tartsuk ezt a gyógyszert távol a szem és más nyálkahártyák, például a belsejében az orr, száj, vagy a hüvelyben, mert irritációt okozhat. Ha véletlenül mégis a szemébe, öblítse ki alaposan vízzel.

Ne alkalmazza ezt a gyógyszert, hogy a szempillák vagy szemöldök. Ha ők megfertőződhet tetvek, kérdezze meg orvosát.

Ahhoz, hogy a gél vagy oldat formájában ez a gyógyszer

Ahhoz, hogy a sampont formájában ez a gyógyszer

Öblítés és szárítás után, használja a nit eltávolító fésű (speciális finom fogú fésűvel, általában tartalmazza a gyógyszert), hogy távolítsa el az elhalt tetveket és a tojás (nit) szőrtelen.

Közvetlenül azután, hogy ezt a gyógyszert, mossa meg a kezét, hogy távolítsa el a gyógyszer, amely lehet rájuk.

Ezt a gyógyszert kell használni ismét 7-10 nappal az első kezelés után annak érdekében, hogy megöli a frissen kikelt tetvek.

Tetvek könnyen át egyik emberről a másikra testközelség. Ez akkor történhet meg is közvetlen kapcsolatba olyan dolgok, mint a ruházat, sapka, sál, ágynemű, törölköző, washcloths, hajkefék és fésűk, vagy a haj fertőzött személyek. Ezért minden tagja a háztartás meg kell vizsgálni a tetvek és kap kezelést, ha bebizonyosodik, hogy fertőzött.

Ahhoz, hogy ezt a gyógyszert ágyéki (rák) tetvek

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.