megelőzése rovarcsípések – téma áttekintése

Ön csökkentheti vagy gyermeke esélyeit, hogy fájt, és amelynek a későbbi allergiás reakció megelőzése vagy, hogy ne érje a szúró rovarok.

Legyen óvatos, ha a szabadban, különösen azokon a területeken, ahol szúró rovarok lehetnek jelen, mint az erdők, gyümölcsösök, virágoskertek, piknik terület, vagy annak közelében szemetet konténerek vagy régi épületek; Amikor a munka a ház körül, legyen óvatos körül eresz, padlások, ablakkeretek, kúszófolyosókon és szellőzők, ahol rovarok juthatnak fészket; Ha eszik a szabadban, ne tegye meg a piknik, amíg készen áll, hogy enni, és csomagolja élelmiszer amint befejezte szolgálja. Ha részt vesz egy szabadtéri esemény, tartsa távol magát a vendéglátás területek és szemetet konténerek; Kerüljük illatos kozmetikumok, dezodorok, hajlakkok, krémek, borotválkozás utáni, és virágos parfümök, amelyek vonzzák a szúró rovarok Kerülje világos színű ruhát vagy szövet virágos nyomatok mikor lesz a szabadban. Néhány szúró rovarokat vonzza őket. Ruházat itt egy semleges, világos színű, mint a fehér, bézs, vagy khaki kevésbé vonzó a szúró rovarok Elkerülje mezítláb vagy szandálban vagy nyitott orrú cipő, ha a szabadban. Viseljen zárt cipőt, zoknit, és a ruhák, hogy teljes mértékben lefedik a tested. Gomb hosszú ujjú, felhúzott hosszú nadrág belsejében csizmát és kesztyűt, ha kertészeti. Kerülje laza ruhát, esetleg bonyolódott egy harapás vagy szúró rovarok. Ha fokozott kockázata a súlyos allergiás reakció (anafilaxia), hogy valaki mást kerti munka; Óvatosan vezesse és ellenőrizze a ruhát, hogy már elhagyta a szabadban, mielőtt azt vagy vesz bent; Tartsa zárva az ablakokat autót; Ha a szúró rovarok tűnik, kerülje a hirtelen vagy gyors mozgás, és ne swat vagy hadonászik a fegyvert. Vigye el lassan, hacsak nem folyik; Tekintsük kezében egy permetező rovarölő, hogy működik pontosan a rovart, hogy Ön vagy gyermeke allergiás. Olvassa el gondosan a címkéket-sok általános célú rovarirtó otthoni és kerti használatra nem hatásosak közös szúró rovarok.

Vizsgálja az otthoni és kerti rovarok fészkek, illetve helyeken, ahol rovarok juthatnak fészket építenek. Fontolja meg, amelyek az ellenőrzés és eltávolítás történik a szakmai rovar irtószer. Tartsuk szem előtt, hogy szúró rovarok értékes a környezetben, és ez általában nem hatékony vagy nem kívánatos, hogy ellenőrizzék őket nagy területen; Tartsa szemetet tartályokat zárva, és tisztítsa meg a gyakran; Ha fák vagy cserjék, gyümölcs, így akadályozva meg a körülöttük tisztítani. Ne engedje, hogy a bomló gyümölcsöt felhalmozódott, mert ez vonzza a méheket és darazsakat.