megakadályozzák meningitis: tippek, hogy megvédje a gyermeket

Van egy csomó, amit tehetünk, hogy segít megelőzni a meningitis a tinédzser. Az egyik, a meningococcus vakcina segíthet megelőzni a fő oka a bakteriális agyhártyagyulladás tizenéves. A tini is lépéseket, hogy fokozza saját immunrendszerét, és megakadályozzák a betegség terjedését.

Meningococcus diseas; egyik fő oka a bakteriális agyhártyagyulladás tizenévesek és a fiatal felnőttek. A CDC ajánlja meningococcus elleni vakcinát minden gyermek számára 11 18. A vakcinát rutinszerűen adott 11-12, de ez is ajánlott

Az Ön tini tervezi fog alvási használatú táborban? Fontos, hogy a tini lesz oltani meningococcus betegség, ha ő nem kapott az oltás már (jelenlegi ajánlás szerint az első adagot korosztály 11 vagy 12, a booster 16 évesen). Szoros kapcsolatot többi gyerek tábor hozza a fiatalabb tizenéves fokozott kockázata csak a főiskolai kollégiumok csinálni.

Ha nem kap agyhártyagyulladás alkalmi kapcsolatot, mint például a légzés a levegő, hogy a fertőzött személy lélegzett. Ezek a baktériumok nem élnek sokáig az emberi testen kívül. De lehet kapni azt a szoros és tartós érintkezés a fertőzött személy. A baktériumok c ause meningococcus Menin gitis él a hátsó az orr és a torok és hajtják 10% -ról 25% -a él.

Megfelelő személyi higiénia is segít megelőzni a betegségek terjedését

Emlékeztető: Egy személy bakteriális agyhártyagyulladás maradhat ragályos körülbelül 24 óra után kiindulási antibiotikumokat. Ha egy személy agyhártyagyulladás téve a tini, hogy a betegség, kérdezze meg az orvost, hogy szükséges, hogy az antibiotikumokat. Ezt egy pár napig segíthet megelőzni a tini, hogy a betegség.

Tartása az immunrendszer egészséges segít megelőzni fogékonyság széles betegségek. Az is segít megelőzni a fertőzést a vírusok és agyhártyagyulladást okozó baktérium. Ez csak egy okkal több a tizenéves részesíthető

FORRÁS

CDC: “Meningococcus vakcinák: Mit kell tudni” és “Meningococcus betegség.

Nemzeti Hálózat Immunizálásra információ: “Vaccine Information: Meningococcus betegség.”

MedlinePlus: “Agyhártyagyulladás vakcina sürgette nyári táborozók.”

NINDS: “agyhártyagyulladás és agyvelőgyulladás Fact Sheet”.

Nemours Foundation “agyhártyagyulladás.”

Nemzeti Alapítvány a fertőző betegségek: “Agyhártyagyulladás: Tények Meningococcus betegség.”