kutatási programok asztma a belvárosban

Országos Szövetkezeti Belvárosi Asztma Study (NCICAS) 1991-1996

Belvárosi Asztma Consortium (ICAC): I. szakasz (2002-2009) és a Phase II (2009-2014)

Felismerve, hogy az asztma súlyossága belvárosi gyerekek aránytalanul magas, theernment szponzorálta kutatás, hogy csökkentse a közegészségügyi terhet, hogy az asztma bemutatja a belvárosi lakosság. Elején 1991 theernment támogatta három egymást követő belvárosi asztma kutatási programok, amelyek már sikeresen csökkentette az asztma súlyossága gyermekeknél.

Ezen az oldalon

A részt vevő ICAC II oldalak

A cél az volt, hogy NCICAS azonosítani környezeti tényezők felelősek az asztma belvárosi gyerekek, majd fejleszteni egy beavatkozási stratégia megállapításai alapján. NCICAS kutatók megállapították, hogy csótány allergén a belvárosi közvetlen összefüggésben volt az asztma súlyosságával. Asztma tanácsadók képzett a család, hogy hogyan csökkentsék ezt allergén a lakásban, ami segített csökkenteni a gyermek asztmás tüneteket.

Belvárosi Asztma Study (ICAS) 1996-2001

A cél az volt, hogy ICAS tervezésére és lefolytatására környezeti intervenciós vizsgálat kitettség csökkentésére asztmás gyermekek háziporatka, füstjének, svábbogarak, a háziállatok, rágcsálók és a penész. A tanulmány azt mutatta, hogy azáltal, hogy csökkenti a környezeti allergének, különösen a hálószobában, volt egy jelentős csökkenése asztma morbiditás a veszélyeztetett gyermekek.

A célok ICAC vannak tervezésére és kivitelezésére, immun-alapú terápiák asztma és a tanulmányok, hogy meghatározza a betegség belvárosi gyerekek.

Két klinikai vizsgálatot kezdeményezett fázisban I. ICAC hoztak jelentős eredményeket, és betekintést

Szefler SJ, Mitchell H Sorkness CA, Gergen PJ, O’Connor GT, Morgan WJ, Kattan M, Pongracic JA, Teach SJ, Bloomberg GR, Eggleston PA, Gruchalla RS, Kercsmar CM, Liu AH, Wildfire JJ, Curry MD, Busse WW. Az asztma kezelésének alapja a kilégzett nitrogén-monoxid mellett iránymutatás alapú kezelés belvárosi serdülők és fiatal felnőttek: randomizált, kontrollált vizsgálat. Gerely. 372 (9643): 1065-1072 (2008).

Busse WW, Morgan WJ, Gergen PJ, Mitchell HE, Gern JE, Liu AH, Gruchalla RS, Kattan M Teach SJ, Pongracic JA, Chmiel JF, Steinbach SF, Calatroni A, Togias A Thompson KM, Szefler SJ, Sorkness CA . , Randomizált vizsgálat omalizumabot (anti-IgE) asztma belvárosi gyerekek. N Engl J Med. 364 (11): 1005-1015 (2011).

William Busse, M. D., a vizsgálatvezető a ICAC I és II, áttekintést ad a járulékok NCICAS, ICAS és ICAC én a tanulmány az asztma, a belvárosi és megvizsgáljuk, a projektek keretében tervezett ICAC II.

Busse WW. A National Institutes of Allergia és Fertőző Betegségek hálózatok asztma belvárosi gyerekek: olyan megközelítés, hogy jobb ellátást. J Allergy Clin Immunol. 125 (3): 529-37 (2010).

ICAC nyomozók jelenleg folytat több projekt javítását célzó asztma kezelésében, beleértve a következő

ICAC áll kilenc klinikai és két alapvető kutatóhelyek vezetése alatt William Busse, M. D., a University of Wisconsin-Madison. A kilenc klinikai helyszínek és a vezető kutatóknak tartalmazzák

A két alapvető kutatási területek és a vezető kutatóknak tartalmazzák

Rho, Inc., Chapel Hill, Észak-Karolina, vezette Herman Mitchell, Ph.D., a statisztikai és az adatok koordinációs központ, amely támogatja az erőfeszítéseket a ICAC programot.