kismedencei szervi prolapsus-ok

Inkontinencia / OAB Trends

Kismedencei szervi prolapsus általában okozta kárt a szövetekben (izmok, szalagok és kötőszövet), amelyek támogatják a kismedencei szervek. Károsítja vagy stretching ezen szövetek lehetővé teszi a szervek, hogy kiköltözik a normál helyzetben. Ez okozza, hogy a sajtó ellen (és néha mozog) a belső falak a hüvelyben.

Lehetnek család – de van egy inkontinencia baleset míg ha valaki egy másik személy otthonában is kellemetlen és kínos. Hogyan magyarázza a nedves lapok? Hogyan lehet, a használt inkontinencia betétek? Van inkontinencia tartása van meghívott barátok és a család; Az egyik beteg attól félt, hogy nedves az ágy, “mondja május Wakamatsu, MD, vezető Vincent Szülészeti és Nőgyógyászati ​​a Massachusetts General Hospital Boston.” Elhallgatott alszik lánya házában, mert ez …

Másik oka a csökkent támogatás a medence alacsonyabb az ösztrogén hormon. Ösztrogénszint alacsonyabb menopauza alatt és után. Az alacsonyabb ösztrogén a szervezetben azt jelenti, kevesebb kollagén, egy fehérje, amely segíti a kismedencei kötőszövet nyúlik, és visszatérnek a normális helyzetben.

Kismedencei szervi prolapsus is előfordulhat sebészeti eltávolítása után a méh (méheltávolítás) egy másik egészségügyi probléma, mint az endometriózis. Eltávolítása a méh néha elhagyja a más szervekben a kismedencei kevesebb támogatást.

Egyéb feltételek okozhat, hogy a kismedencei szervi prolapsus tartalmazzák

Az elhízás, ami oda vezethet, hogy a hosszú távú nyomás a has; A dohányzás és / vagy a tüdő-rendellenességek, amelyek gyakran oka a krónikus köhögés; Befolyásoló körülmények gerincvelő, mint az izomsorvadás, sclerosis multiplex, és gerincvelő-sérülés, hogy okozhat bénulást az izmok a medencefenék.