kis lépések, nagy jutalom. megakadályozza a 2. típusú cukorbetegség. kampány áttekintése

Válasszon több, mint 50 Ways diabétesz megelőzésére; Prevengamos la cukorbetegség tipo 2. Paso a Paso

Kis lépések, nagy jutalmak. 2. típusú cukorbetegség. A kampány áttekintése

A tudomány mögött a Camp aign

Tájékoztatás a NDEP elérhető téma

Amerikaiak milliói nagy a kockázata a cukorbetegség, a súlyos és költséges betegség járványos méreteket öltött az elmúlt 10 évben. A jó hír: a 2. típusú cukorbetegség megelőzhető vagy késleltethető. Ahhoz, hogy ezt a fontos információt, hogy a veszélyeztetett, a Nemzeti Diabetes Education Program (NDEP) megteremtette a Small Steps. Nagy jutalmak. 2. típusú cukorbetegség kampányt.

NDEP teremtett kampányüzenetek és anyagok emberek a diabetes kockázatát, beleértve a magas kockázati csoportba: az afro-amerikaiak, a spanyol és latin-amerikaiak, bennszülött amerikaiak és Alaszka bennszülöttek, az ázsiai-amerikaiak és csendes-óceáni szigetlakók, a nők, akiknek a kórtörténetében terhességi cukorbetegség és az idősebb felnőttek. Ezen túlmenően, a NDEP és partnerei elősegítő cukorbetegség megelőzésére, hogy az egészségügyi szakemberek, hogy azokat az információkat, és eszközöket biztosít a betegek kis lépésekben, hogy megakadályozza vagy késlelteti a betegség.

A kampány üzenete

A Diabétesz Prevenciós Program (DPP), egy áttörő tanulmány által szponzorált theernment, úgy találta, hogy az emberek fokozottan veszélyeztetettek a 2-es típusú diabétesz megelőzése vagy késleltetni a betegség által vesztes 5-7 százalékos a testsúly fokozott fizikai aktivitás és a csökkentett zsírtartalmú és alacsony kalóriatartalmú étrend.

Diabétesszel élő felnőttek számára; Diabétesszel élő gyermekek számára & serdülők; Risk and Prevention felnőtteknek; Risk gyermekek és serdülők; Egészségügyi szakemberek; közösségi szervezetek

A DPP, szerény fogyás hatékonynak bizonyult a megelőzésére vagy késleltetésére a 2. típusú cukorbetegség minden csoportban nagy a kockázata a betegség. Ebből a célból az Egészségügyi Minisztérium és Humán Szolgáltatások “NDEP mozgósítja a partnereivel, nemzeti, állami és helyi szinten, hogy támogassák a DPP megállapításait.

Kis lépések: Ha prediabetes (magasabb, mint a normális vércukorszintet, de még nem cukorbetegség), veszít egy szerény összeget a tömeg – például 10-15 font egy 200 kilogrammos ember – segítségével késleltetésére vagy megakadályozására a 2. típusú cukorbetegség . Meg tudod csinálni az épület akár 30 perc fizikai aktivitás napi heti 5 napon és az azt követő egy alacsony kalóriatartalmú, zsírszegény táplálkozás tervet.

Nagy Jutalom: megelőzése 2. típusú cukorbetegség jelentheti az egészségesebb és hosszabb életet anélkül, hogy komoly komplikációk a betegség, mint a szívbetegség, stroke, vakság, veseelégtelenség, és az amputáció.

Family Health History and Diabetes; Családi egészség történelem fontos kockázati tényező a fejlődő számos súlyos betegség, köztük a 2. típusú cukorbetegség. Tény, hogy a legtöbb ember a 2. típusú cukorbetegség egy családtag – mint például anya, apa, testvér, vagy testvér – a betegség.

Diabétesszel élő felnőttek számára; Diabétesszel élő gyermekek számára & serdülők; Risk and Prevention felnőtteknek; Risk gyermekek és serdülők; Egészségügyi szakemberek; közösségi szervezetek

Soha nem túl korai … diabétesz megelőzésére; Ha volt terhességi cukorbetegség, ha terhes, az Ön és gyermeke is egy életre szóló kockázata egyre cukorbetegség. Ismerje meg, mit tehetünk, hogy csökkentse a kockázatot.

Tájékoztatás a NDEP elérhető téma

Egyéb NDEP megelőző kampányok

Kis lépések, nagy jutalmak. 2. típusú cukorbetegség. kampány Components