kinin (szájon át) óvintézkedések

Nagyon fontos, hogy az orvos ellenőrizze a haladást, miután befejezte a gyógyszer szedését. Ennek célja, hogy ellenőrizze, hogy a malária törlődik teljesen fel, és lehetővé teszi az orvos, hogy ellenőrizze az esetleges nemkívánatos hatások. A vérvizsgálat lehet szükség, hogy ellenőrizze a nem kívánt hatásokat.

Forduljon orvosához, rögtön, ha bármilyen változás a szívritmust. Lehet, szédülés vagy ájulás, vagy lehet, hogy egy gyors, lüktető, vagy egyenetlen szívverés. Győződjön meg arról, hogy orvosa tud, ha Ön vagy bárki a családban volt már egy szívritmus problémát, mint a QT-szakasz megnyúlása.

A kinin okoznak hipoglikémiát (alacsony vércukorszintet). Ha a vércukorszintje túl alacsony, akkor gyengének érzi magát, álmosság, zavartság, szorongás, vagy nagyon éhes. Ön is izzad, rázza, vagy látászavar, gyors szívverés, vagy a fejfájás, hogy nem fog menni. Tájékoztassa orvosát azonnal, ha ezek közül bármelyik tünet.

Ez a gyógyszer okozhat súlyos allergiás reakciók, beleértve az anafilaxia. Az anafilaxia is életveszélyes lehet és azonnali orvosi ellátást igényel. Hívja fel orvosát azonnal, ha van egy kiütés, viszketés, rekedtség, szédülés, szédülés, vagy ájulás, légzési nehézség, nyelési vagy bármely duzzanat a kéz, arc, száj vagy után szedhető.

A kinin homályos látást okozhat, vagy megváltozik a színlátás. Győződjön meg arról, hogyan reagál a ezt a gyógyszert, mielőtt gépjárművet vezetne, gépeket használ, vagy bármi mást, ami veszélyes lehet, ha nem tudja, hogy jól. Ha ezek a reakciók válnak, kérdezze meg orvosát.

Mielőtt bármilyen orvosi vizsgálatok, mondja az orvos a felelős, hogy ezt a gyógyszert szedi. A néhány vizsgálat eredményét befolyásolhatja ezt a gyógyszert.

Ne vegyen be egyéb gyógyszert, amíg nem kaptak beszélni a kezelőorvosával. Ez magában foglalja a recept és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) gyógyszerek és gyógynövény vagy vitamin-kiegészítők.