keresztcsonti gödröcske

A szakrális gödröcske van egy bemélyedés, születéskor jelen, a bőr a hát alsó részén. Ez általában fölött található a gyűrődések között a fenék. A legtöbb szakrális gödröcskék ártalmatlanok és nem igényelnek kezelést.

Szakrális gödröcskék, hogy kísérje a közeli hajtincs, bőr tag vagy bizonyos típusú bőr elszíneződése néha társított komoly mögöttes rendellenesség a gerinc és a gerincvelő. Ezekben az esetekben a gyermek orvosa javasolhatja képalkotó vizsgálat. Ha rendellenességet fedeznek fel, a kezelés attól függ, hogy a kiváltó ok.

A szakrális gödröcske áll egy bemélyedés, vagy a “pit” a bőr a hát alsó részén, éppen a gyűrődések között a fenék.

A szakrális gödröcske van egy veleszületett állapot, ami azt jelenti, hogy már születéskor jelen. Nincs ismert okok miatt.

Ritkán, szakrális gödröcskék társított komoly mögöttes rendellenesség a gerinc és a gerincvelő. A példák közé tartoznak

A kockázatok ilyen gerinc problémák emelkedik, ha a szakrális gödröcske kíséri közeli hajtincs, bőr tag vagy bizonyos típusú bőr elszíneződése.

Általában a gyermek nem lesz szükség, hogy egy orvos egy szakrális gödröcske. Ha kérdése van a szakrális gödröcske, akkor is, hogy ezeket fel a gyermek szokásos vizit.

Néhány kérdés érdemes kérdezze meg gyermeke orvosát a

Szakrális gödröcskék vannak jelen a születéskor és közben nyilvánvalóvá csecsemő kezdeti fizikális vizsgálat. A legtöbb esetben, a további vizsgálatok felesleges. Ha a gödröcske nagyon nagy vagy hozzá közeli hajtincs, bőr tag vagy bizonyos típusú bőr elszíneződése, orvosa javasolhatja képalkotó vizsgálatokat zárja ki a gerincvelő problémákat.

Ezek a vizsgálatok tartalmazhatnak

A kezelés szükségtelen egyszerű szakrális gödröcske.

keresse fel orvosát