kérdések és válaszok a depresszióról

depresszió Trends

Igen, a klinikai depresszió súlyos, de kezelhető, a mentális betegségek. Ez olyan kóros állapot, nem egy személyes gyengeség.

Míg a klinikai depresszió volt egykor “női betegség”, több mint 6 millió ember az USA-ban a depresszió minden évben. Sajnos, az elhúzódó kép depresszió, mint egy női feltétel a férfiakat, akik klinikailag depressziós, hogy felismerje a depresszió tüneteit, és kezelést kereső; Depresszió sújtja mindkét nemnél. Megzavarja kapcsolatok és zavarja a munka és a mindennapi tevékenységeket. A depresszió tünetei közé férfiak hasonlóak a depresszió tünetei …

Igen. A gyermekek ugyanazok a tényezők, amelyek depressziót okozhat a felnőtteknél. Ezek a következők: A változás fizikai egészség, életesemények, az öröklődés, vagy öröklés, a környezet, és a kémiai zavar az agyban. Úgy becsülik, hogy 2,5% -a gyermekek az Egyesült Államokban szenved depresszióban. A serdülők, a becslések, hogy 4% és 8%.

Depresszió gyermekek eltér a “normál” blues és a mindennapi érzelmek, amelyek jellemzőek a gyermekek különböző korú. A gyermekek, akik depressziós változást észlel a magatartás, amely perzisztens és zavaró a normális életmód, általában zavarja kapcsolatot barátaival, iskolai, speciális érdekeit, és a családi élet. Az is előfordulhat, ugyanabban az időben, mint (vagy által elrejtve) figyelemhiányos hiperaktivitási rendellenesség (ADHD), a rögeszmés-kényszeres rendellenesség (OCD), vagy viselkedési rendellenesség (CD).

Nem Alváshiány önmagában nem okoz depressziót, de ez nem játszik szerepet. Az alváshiány eredő más kórállapot, illetve jelenléte személyes problémák fokozza a depresszió. Krónikus álmatlanság is fontos jele, hogy valaki lehet depressziós.

Gyakori kiváltó depresszió közé

új e-mail sorozat diagnosztizálására, kezelésére, valamint élő mértéktelen evészavar