kérdései kábítószer-kezelési programokat – téma áttekintése

Amikor a látogató a kezelő központ, hogy vajon a program kínálta ott találkozik az Ön és családja tagjának igényeit, az alábbi kérdéseket.

Vannak tanácsadók tanúsított kémiai függőség tanácsadók (CDC)? Tanácsadók, akik minősítést speciális képzést tanácsot az embereknek szerhasználat; Vannak olyan orvosok, a programhoz kapcsolódó? Ha igen, meg vannak igazolt a Society of Addiction Medicine (ASAM)? Az orvosok, akik minősítést speciális képzést foglalkozó emberek, akik kábítószer-problémák.

Milyen kezelési terápiák állnak a programban használt? Ez egy 12 lépéses programot egyedül vagy ez a program tartalmaz kognitív terápia és / vagy a gyógyszer terápia; Mennyi időt töltesz a programban egy nap, és hány hétig vagy hónapig nem a program utolsó? -E a programban utókezelés; Mi volt a siker aránya ember megy keresztül a program? Milyen sikerrel vizsgálták (szám befejezése a program, nem iszik év); Vajon a kezelési program nyújt speciális szolgáltatásokat a nők igényeinek, mint a női terapeuta, csak női csoportok, vagy segítségre gyermekgondozás; -E a kezelési program kezelésére különleges aggályokat, hogy egy személy egy adott kultúra vagy vallási alapon (mint például a natív sok ember van a világon, vagy katolikusok) esetleg van?

Vajon a program értékeli és kezeli az embereket, akik szintén más körülmények között, például depresszió, figyelemhiányos hiperaktivitás zavar (ADHD), illetve a hosszú távú fájdalom rendellenességek; Családtagok részt vesznek a programban? Milyen módon meg vannak benne?