kell Pitvarremegésben részt vesz a testmozgás?

A rendszeres fizikai aktivitás fontos módja, hogy egészséges életmódra, ami lehet, hogy jobban érzi magát, és csökkentik a tünetek, míg foglalkozó szívbetegségek például pitvarfibrilláció, közös szívritmus zavar. Első aktív is segít megelőzni egyéb szívbetegségek vagy a stroke.

Egy tanulmány kimutatta, hogy a mérsékelt testmozgás biztonságos és hatékony emberek pitvarfibrilláció. A fizikai aktivitás is segített javítani az életminőséget és a felhasználók képesek gyakorolni, és részt vegyenek a mindennapos tevékenységek. A kutatás azonban összeütközésbe hatásaival kapcsolatos erőteljes fizikai aktivitás Pitvarremegésben. További kutatásokra van szükség, hogy meghatározzák a hatását a fizikai aktivitás Pitvarremegésben.

Ügyeljen arra, hogy kérdezze meg orvosát megkezdése előtt egy edzés programot annak érdekében, hogy biztonságos és hatékony az Ön számára. Néha szükség lehet gyógyszerek, mint például a béta-blokkolók, hogy megakadályozzák a szív ver túl gyorsan nyugalomban és testmozgás. Ön is részesülhet a kardiális rehabilitáció.

Az American Heart Association ajánlja legalább 150 perc mérsékelt fizikai aktivitás a felnőttek számára minden héten. Emellett cél, hogy tartalmazza erősítő edzés gyakorlatok legalább kétszer egy héten. Érdemes lehet csinálni nyújtó gyakorlatokat részeként edzésprogrammal.

A fizikai aktivitás is sok lehetőség, mint a

Nem baj, ha nem tud gyakorolni hosszú ideig, amikor először kezd. Még 10 perc testmozgás naponta háromszor nyerhetnek egészségügyi ellátásokra.

Tehát kezdenek mozogni. Még ha csak akkor gyakorolhatja, rövid ideig az első, amit tudsz. A munka az utat felé nagyobb fitness céljait, ahogy tudjuk.

Val vel

keresse fel orvosát