hasnyálmirigy-transzplantáció

A hasnyálmirigy-transzplantáció műtét implantátum egészséges hasnyálmirigy egy donorból a személy, akinek a hasnyálmirigy már nem működik jól, általában azért, mert a súlyos cukorbetegség.

Nem tudom, hogy volt az étel intolerancia, míg én az én 30-as években; Azt volt baj az én emésztést születése óta. Mint egy csecsemő volt egy csomó gáz és gyakran hasmenés. Anyám azt hitte, mert volt egy koraszülött. Azok gyomorpanaszok enyhült mire volt 6 hónapos, és én viszonylag egészséges, mint egy gyerek. De akkor mi úgy tűnt, hogy a szezonális allergia rúgott. Tény, hogy az idő elütöttem serdülőkor, a tünetek voltak, annyira rossz, hogy a szemem gyakran pecsét zárva a kéreg, és volt szörnyű …

A csapat speciálisan képzett személyzet értékeli a személy annak megállapítására, hogy ő egy jó jelölt a hasnyálmirigy-transzplantáció. Jellemzően csak az emberek súlyos cukorbetegség, általában I típusú vagy fiatalkori cukorbetegségnek, tartják.

Ha a személy tekinthető megfelelő hasnyálmirigy átültetés jelölt, ő kerülnek várólistára. Az értékelő csoport úgy számos tényező annak eldöntésében, hogy egy személy kell helyezni a várólistán a transzplantációt. A beteg általános egészségi és alkalmasságát nagy műtét figyelembe veszik. Hasnyálmirigy-transzplantáció nem teljesítik az emberek bizonyos körülmények között, beleértve a

Kombinált vese-hasnyálmirigy transzplantáció, amelyben egy hasnyálmirigy és a vese átültetett során ugyanazon OPERATÍV; Hasnyálmirigy veseátültetést követő “transzplantáció, amelyben a hasnyálmirigy transzplantált bizonyos idő után a vese már transplante; hasnyálmirigy átültetést egyedül, amelyben csak a hasnyálmirigy át, ez a betegek működő vesék.

Alatt hasnyálmirigy transzplantációs műtétet, egy adományozott hasnyálmirigy átültetett a címzett, akinek sikerült a hasnyálmirigy nem kerül eltávolításra. A hasnyálmirigy kell átültetett a beteg megkapta a szervet után néhány órán belül eltávolítja a donor. A csapat orvosok és aneszteziológus végez egy műveletet, távolítsa el a hasnyálmirigy az adományozó. Kiegészítő sebészeti csapatok is jelen lehet eltávolítani más szervekben, mint például a vesék.

Miután hasnyálmirigy transzplantációs műtétet, a kilökődést gátló gyógyszereket írnak, hogy megakadályozzák a befogadó szervezet immunrendszere kilökődését az új szervet. Az a személy, aki azt fontolgatja, a transzplantáció késznek kell lennie arra, hogy a kilökődés elleni gyógyszerek az élet. A transzplantációs jelölt is késznek kell lennie arra, hogy az élethosszig tartó nyomon követése által végzett egészségügyi szakemberek.