Gyors tipp: illeszkedő testmozgás be napi kezdéshez

Lehet, hogy nem is veszik észre, hogy sok olyan dolog, amit csinálni a nap folyamán olyan módon, hogy megfeleljen a fizikai aktivitás igényeinek. Sok házimunkát, például lesz a pulzusszám megy gyorsabban. A szapora szívverés és a megnövekedett légzési mi határozza meg közepes szintű aktivitást.

Vegyünk egy pár 10 perces séta, vagy kerékpáros túrák a nap folyamán; Használjon egy gyakorlat DVD egy kicsit reggel és egy kicsit az este; Egy ingyenes okostelefon alkalmazás vagy online gyakorlat video; Vegyünk egy 10 perces dance szakítást a kisgyermekek; Nyomja meg a fűnyíró, gereblye levelek, vagy lapát hó; Adja meg a konyha padlóján egy jó súroló; Mossa az autót, tisztítsa meg a garázsban, vagy mossa ablakok; Játssz Frisbee, ugróiskola, vagy ugrókötél gyerekekkel; Gyalog vagy kerékpárral a boltba; Kutyát sétáltatni; Olvassa az újságot, egy szobabicikli.

Használd az ingázás, hogy némi extra séta. Parkolni több háztömbnyire, vagy szálljon le a busz néhány megálló elején; A következő lépcső a lift helyett, legalábbis néhány emelet; Javasolj összejöveteleinek munkatársaival séta közben vagy azon kívül az épület, Megy az extra távolság, ha lehetséges: Vedd le a kávé egy másik emeleten (a lépcsőt használja), vagy a mosdóba, ami a legtávolabb az irodában; Ha meg kell beszélni, hogy egy munkatárs, séta az illető személy székhelye vagy állomás használata helyett e-mailben vagy telefonon; Használd a reggeli és délutáni szünetet, hogy gyors, 15 perces séta.

Szakértők azt mondják, hogy nem 2 és fél órányi mérsékelt aktivitás egy héten. Mérsékelt aktivitás olyan dolgok, mint a tempós séta, gyors kerékpározás, vagy felvételi kosárral. De minden olyan tevékenység, amely növeli a pulzusszámot, és lélegezzen keményebb, beleértve a napi házimunkát-felvehetők. Sokan annyira elfoglalt, hogy a beilleszkedés a fizikai aktivitás lehetetlennek tűnik a legtöbb napon.

Itt van néhány jó hír: Nem kell, hogy egy bizonyos összeget minden nap. Ez rendben van, hogy nem blokkolja a 10 perc, vagy több egész nap és hét.

Íme néhány ötlet a szerelés rövid permetezésre a tevékenységi nap

Amíg az edzést, akkor számíthat között …

Amíg az edzést, akkor számíthat között …