Gyors tipp: egyre aktív otthon-kezdéshez

A legjobb, hogy növelje a tevékenység mindhárom területen fitness: rugalmasság, aerobic fitness, és az izom fitness. Akkor működik mind a három terület elhagyása nélkül haza.

Bemelegítés az izmok kicsit, mielőtt nyújtod őket. Séta vagy nem más, könnyű aerob testmozgás néhány percig, majd indítsa nyújtás; Könnyű magát a szakaszon, pihenni, és ne tolja vagy ugrál. Meg kell érezni egy szakaszon, de nem a fájdalom, az izmok; Kilégzés, mint te a szakaszon. Amíg tart a szakaszon, mélyen belélegezni; Próbálja becsukod a szemed, miközben nyúlik. Ez segít ellazulni; Álljon meg egy pillanatra, hogy élvezze a jó, meleg érzés, ami után egy jó szakaszon.

Rugalmasság az a képesség, hogy mozog a ízületek és izmok révén teljes körű mozgás. Nyújtás olyan tevékenység, amely segít, hogy rugalmasabbak legyenek. Ez is valami, akkor könnyen csinálni otthon.

Gyakorlat DVD lehet tanítani többet nyújtás különböző izmok.

Aerobic fitness növelését jelenti, hogy mennyire jól a szervezet használ oxigént. Keresse tevékenységek, amelyek a szíve gyorsabban ver, és lélegezni nehezebb.

Szakértők szerint, hogy te legalább 2 és fél órányi mérsékelt aktivitás hetente, vagy legalább 1 ¼ óra élénk tevékenységet egy héten. Ez rendben van, hogy nem blokkolja a 10 perc, vagy több egész nap és hét.

Izom állóképesség jelenti: erősebb izmokat és növeli, hogy mennyi ideig lehet használni őket. Akkor erősíteni egy izom ezzel olyan tevékenységet, amely húz vagy nyom ellen, hogy az izom.

Szakértők azt mondják, hogy meg kell dolgozni erősítésére az izmokat legalább heti 2 alkalommal. Fókuszban a nagy izomcsoportokat a karok, lábak, hát, mellkas, és a mag.

Amíg az edzést, akkor számíthat között …

Amíg az edzést, akkor számíthat között …