felépülés mellrák műtét

Ezek általános iránymutatások felépülés mellrák műtét. Mindig kövesse orvosa konkrét utasításokat ellátás után a működés.

A műtét után, akkor lehet a kórházat külső vízelvezető eszköz a helyén. A csatornába eltávolítja, és gyűjtsük össze a folyadékot a műtét helyén. Orvosa megmutatja Önnek, hogyan kell gondozni a készüléket, mielőtt elhagyja a kórházat. Ez általában magában foglalja kiürítése csatornába, mérése a folyadék, és szem előtt tartva ki semmilyen problémát.

A folyadék mennyisége, amely a csatornába fokozatosan csökkenni fog. A folyadék színe is változik a cseresznye piros egy sárga-piros, majd egy szalma színű. Általában a vízelvezető rendszer eltávolítja egy héttel a műtét után.

A metszést tisztán kell tartani, és szárítsuk 1 héttel a műtét után. Emiatt szükség lehet választani lemosást helyett zuhanyzó. Fürdés egy kád rendben van, ha a metszés terület szárazon kell tartani.

Kis darab szalag felett marad a metszés. Ezek általában leesik magukat.

Ne menjen úszni, amíg az orvos és sebész azt mondják, hogy minden rendben.

Kapsz egy különleges melltartót, hogy tartja kötszerek helyett a műtét után. Kezelőorvosa fogja megmondani, mikor ezt a melltartót lehet távolítani, és azt is megmutatja, hogyan kell változtatni a kötszerek re a műtét. Ha lehetséges, ez egy jó ötlet, hogy valaki segítsen megváltoztatni a kötszer.

Orvosa ad egy receptet fájdalomcsillapítót után mellrák műtét. Érdeklődj figyelembe over-the-counter fájdalomcsillapítók mellett, vagy helyett, a receptre kapható fájdalom gyógyszer. Ne szedjen aszpirint tartalmazó termékek aszpirin, az első 3 napon belül az eljárást, mivel növelhetik a vérzés kockázatát.

A terület lehet: fekete és kék után mellrák műtét. Ez megy el egy pár napot. Lehet, hogy zsibbadás, bizsergés vagy kellemetlen érzés a belső része a felkar vagy a hónaljban. Ez normális.