fájdalom kezelésére – a gyermekek fájdalom

Pain Management Trends

A legnehezebb feladat résztvevő fájdalom kezelésére gyermekeknél megszerzése objektív és pontos mérését a fájdalmat.

Ne feledje, a zord középiskolás edző tanácsát kezelésére sérülés? “Csak menj le .; Kiderült az edző kellett volna kiszorul, hogy egy rossz hívást, mert míg ez a stratégia lehet, hogy dolgozott a páratlan bőrű térd, ez kifejezetten veszélyes súlyos fájdalmat. Mégis, egy meghökkentő 10 sokan a világ beszámol arról, hogy ő volt a rendszeres fájdalom több mint egy éve. a fájdalom az 1. számú rokkantsági ok az Egyesült Államokban. akkor miért nem találunk megkönnyebbülten szakértők azt mondják, hogy néhány ember …

Míg ezek a gyógyszerek a megegyeznek adott felnőttek számára a fájdalom, az adagolás nem azonos a gyermekek számára. A gyógyszer adagja valószínűleg kisebb gyermekek számára, mint az átlagos felnőtt, mert ez alapján a beteg súlyát. Nagyon fontos, hogy kövesse a pontos adagolás által előírt gyermeke orvosát.

FORRÁS

National Institutes of Health.

Önbevalláson intézkedések fájdalom: Orvosok kérheti a gyerekek, hogy értékeljék a fájdalom skálán 1-10 vagy képeket mutatják, amelyek tükrözik a különböző érzelmek és kérje meg őket, amely a legjobban mutatja, hogy hogyan érzik magukat; Magatartásbeli intézkedések fájdalom: Orvosok értékelni fogja a gyermek motoros válaszok, arckifejezések, a sírás és viselkedés (például alvási szokások -wake); A fiziológiás intézkedések fájdalom: megmérik a vérnyomást és a pulzust változások, valamint tudomásul veszi a tenyér izzadás.