dermatitis gyógyszerek által vissza

Kábítószer-kitörések (dermatitis gyógyszer hatására). Kábítószer-kitörések utánozhatja szinte teljes körű bőrgyulladások egyéb okok. Az egyik legelterjedtebb formája a exanthematikus, akinek kiütések általában az erythemás és ödémás. Gyakori oka a kábítószer-kitörések közé tartozik az ampicillin, cefalosporinok, félszintetikus penicillinek és barbiturátok. Az imént ábrázolt esetekben, amelyek morbilliform. Itt bemutatott olyan esetek klinikailag hasonlító erythema multiforme.

Color Atlas of Pediatric Dermatolog; Samuel Weinberg, Neil S. Próza, Leonard Krista; Copyright 2008, 1998, 1990, 1975, a McGraw-Hill Companies, Inc. Minden jog fenntartva.

Cikk: Kábítószer Allergia – Tünetek

: Birthmarks: Port Wine Foltok a Hemangioma; : Tipp, hogy tartsa a baba bőrét az egészség; Gyakori gyermekkori Bőrproblémák: Attól bőrkiütések az ótvar

 image Collection

Forrás: Color Atlas of Pediatric Dermatolog; Samuel Weinberg, Neil S. Próza, Leonard Krista; Copyright 2008, 1998, 1990, 1975, a McGraw-Hill Companies, Inc. Minden jog fenntartva.

Maximalizálja a bőrápoló rutin, hogy fiatalnak néz most.

Jól néz ki minden Operatőr; Hogyan ápolja a száraz, vörös Ski; Meglepő módon, hogy csökkentsék ráncok; Száműzni a táskák a szemed alatt