allergiás kontakt dermatitis karon

Az allergiás kontakt dermatitis (reakció ideiglenes tetoválás). Kapcsolat allergia ideiglenes tetoválások vált egyre gyakoribb jelenség. A legtöbb esetben, a tetoválás anyag nem tartalmaz tiszta henna, de keveréke barna henna a paraphenylenediamine (PPD) nevű fekete henna. A beteg allergiás a PPD-re a tetoválás. Tény, hogy a koncentráció a PPD fekete henna magasabb, mint amit a kereskedelmi haj színezékek. Miután felbontása ekcémás bőrkiütés, követô hiperpigmentáció is megmaradhatnak jelentős ideig.

Color Atlas of Pediatric Dermatolog; Samuel Weinberg, Neil S. Próza, Leonard Krista; Copyright 2008, 1998, 1990, 1975, a McGraw-Hill Companies, Inc. Minden jog fenntartva.

Cikk: kontakt dermatitis

: Birthmarks: Port Wine Foltok a Hemangioma; : Tipp, hogy tartsa a baba bőrét az egészség; Gyakori gyermekkori Bőrproblémák: Attól bőrkiütések az ótvar

 image Collection

FORRÁS; Color Atlas of Pediatric Dermatolog; Samuel Weinberg, Neil S. Próza, Leonard Krista; Copyright 2008, 1998, 1990, 1975, a McGraw-Hill Companies, Inc. Minden jog fenntartva.

Maximalizálja a bőrápoló rutin, hogy fiatalnak néz most.

Jól néz ki minden Operatőr; Hogyan ápolja a száraz, vörös Ski; Meglepő módon, hogy csökkentsék ráncok; Száműzni a táskák a szemed alatt